Konferencja: Lunch z e-commerce

» 4 edycja «

Przed nami kolejne święto e-commerce. Mamy przyjemność po raz czwarty zaprosić przedstawicieli biznesu na Konferencję Lunch z e-commerce, która odbędzie się we wrześniu 2021 r. Wydarzenie to jest okazją do zapoznania się z trendami i zmianami zachodzącymi w branży.

Wiemy, że branża e-commerce wciąż zmienia się, a to z kolei skłania zarządzających przedsiębiorstwem do poszukiwania nowych rozwiązań. Od wielu lat współpracujemy ze sklepami internetowymi – opracowujemy koncepcje, kreujemy wizerunek, prowadzimy działania generujące sprzedaż. Wiemy, jak efektywnie łączyć e-commerce z marketingiem internetowym.

Konferencja Lunch z e-commerce odbędzie się na Uczelni Techniczno-Handlowej im. H. Chodkowskiej w Warszawie (aula w budynku Uczelni na ul. Jutrzenki 135). Zapraszamy wszystkich, którym zależy na budowaniu biznesu opartego na rzetelnej wiedzy, a także osoby chcące spojrzeć na swoją działalność z szerszej perspektywy.
 

akredytacja dimaqWydarzenie objęte jest akredytacją DIMAQ, co oznacza, że uczestnicząc w nim posiadacze certyfikatów otrzymują punkty recertyfikacyjne. DIMAQ to międzynarodowy program weryfikacji i certyfikacji kompetencji digital marketingowych. Więcej informacji TUTAJ.  

 



» Temat przewodni 4 edycji «

Sprzedaż na ostrzu noża.
Jak zwiększyć sprzedaż i wypromować e-commerce?

    Dlaczego powinieneś przyjść na Lunch z e-commerce?

    • Dowiesz się, jak zwiększyć sprzedaż w e-commerce
    • Poznasz najlepsze rozwiązania biznesowe w branży e-commerce
    • Dowiesz się, jak poznawać swoich klientów i prowadzić z nimi skuteczny dialog
    • Zyskasz wiedzę, dzięki której usprawnisz proces sprzedażowy i obsługę klienta
    • Poznasz ścieżkę wejścia producenta do retailing’u i uruchomienia kanałów Direct To Consumer eCommerce (D2C)
    • Pogłębisz swoją wiedzę o zarządzaniu sklepem internetowym
    • Nawiążesz nowe relacje biznesowe

    Dla kogo 4. edycja Lunchu z e-commerce?

    • Właścicieli e-commerce
    • Menadżerów e-commerce
    • Dyrektorów e-commerce
    • Producentów wchodzących na rynek e-commerce
    • Zarządzających e-commerce
    • Koordynatorów działań w e-commerce
    Konferencja Lunch z e-commerce to płaszczyzna wymiany doświadczeń, praktycznej wiedzy i networkingu, dzięki którym będziesz sprzedawać więcej.

     

    Chcesz poznać sprawdzone sposoby na zwiększenie sprzedaży w e-commerce?

    Wygodny fotel i stolik podczas Lunchu z e-commerce już na Ciebie czekają!

     

    Program konferencji

    BLOK GŁÓWNY

    • 10:00-10:35
      Przywitanie i wykład specjalistyczny
      We love sales, czyli pozacenowe determinanty sprzedaży
      35 min
      Wojciech Szymański
    • 10:35-11:00
      Wykład inspirujący
      5 content marketingowych trendów dla e-commerce
      25 min
      Michał Moneta
    • 11:00-11:25
      Wykład specjalistyczny
      Automatyzacja kampanii Google Ads w e-commerce. Koszmar czy marzenie?
      25 min
      Kamil Ziomek Kamil Ziomek
    • 11:25-11:50
      Wykład inspirujący
      Digital... i co dalej? Czyli New senses w marketingu
      25 min
      Patrycja Herbowska-Tytro
    • 11:50-12:15
      Wykład inspirujący
      Wpływ transportu na sprzedaż w e-commerce
      25 min
      Mateusz Pycia
    • 12:15-12:40
      Wykład specjalistyczny
      Czym jest PIM i jak bardzo zwiększa sprzedaż w e-commerce?
      25 min
      Marcin Lipiec

    CASE COMPETITION

    • 13:40-14:05
      Case study
      wkrótce
      25 min
      Magdalena Staszczyk Magdalena Staszczyk
    • 14:05-14:30
      Case study
      Direct To Consumer eCommerce – czyli kiedy producent staje się retailerem
      25 min
      Sikorska Anna Anna Sikorska
    • 14:30-14:55
      Case study
      Producent w e-commerce, czyli możliwości i wyzwania e-handlu. Case study www.sklep.bispol.pl
      25 min
      Konrad Rojek
    • 14:55-15:20
      Case study
      Wartości w social media? Jak konsekwentnie budować relacje zgodnie z wartościami firmy w świecie 2.0
      25 min
      Joanna Drabik

    WARSZTATY

    • 15:40-16:40
      WARSZTAT
      Sprzedaj się... albo zgiń. O chatbotach w procesie wsparcia sprzedaży. Warsztaty
      60 min
      Paweł Szczyrek
    • 15:40-16:40
      WARSZTAT
      Jak usprawnić procesy eksportowe, by sprzedawać więcej?
      60 min
      Sebastian Skórski
    • 15:40-16:40
      WARSZTAT
      wkrótce
      60 min
      Katarzyna Ambrożewicz
    Pobierz prezentacje
    z poprzednich edycji
    Konferencji Lunch z E-commerce

    Pobierz prezentacje, które zostały przedstawione uczestnikom poprzednich edycji Konferencji Lunch z e-commerce. Wiedza uzupełniona doświadczeniem przedstawiona na slajdach prezentacji to świetna motywacja do rozwoju e-commerce.

     

       

    Porozmawiaj z ekspertami na dedykowanym stoisku SEMSTORM


     

    Partner główny

     

    semstorm logo